Tar du en utfordring?

I masta. Copyright: Milana Tkachenko.The Tall Ships Races Ålesund tilbyr ungdom eventyr, fart og spenning om bord et av de flotte skip under seilasene i 2014.


Ungdom mellom 15 og 25 år fra Møre og Romsdal gis gjennom seiltreningsprogrammet til Sail Training International en unik sjanse til å møte ungdommer fra hele verden, få seileropplæring, møte morsomme utfordringer og få nye opplevelser og erfaringer.

Du kan seile regatta fra Harlingen i Nederland til Fredrikstad, eller bli med på vennskapsseilas fra Fredrikstad til Bergen. Om bord vil du i all hovedsak være blant jevnaldrende, du trenger ingen forkunnskaper om sjølivet og vil få all opplæring om bord. På få dager får du lærdom, kunnskap, minner og danner vennskapsbånd som kan vare livet ut!

Som medseiler får du en unik mulighet til å bli en del av mannskapet om bord og du vil ta del i de ulike vaktene og får anledning til å bli med på bl.a. seilmanøvre og i å få entre opp i mastene (NB: det er helt frivillig å entre mastene).

Du blir med på en etappe ombord på ei seilskute under The Tall Ships Races. Havner i 2014 er: Harlingen i Nederland, Fredrikstad, Bergen og Esbjerg i Danmark. Du er i sjøen i ca. ei uke, pluss at du deltar i aktiviteter i havnene. Hele The Tall Ships Races 2014 varer fra 3. juli til 5. august

The Tall Ships Races i Ålesund

Dette er en del av seiltreningsprogrammet frem mot The Tall Ships Races i Ålesund (TSR 2015). The Tall Ships Races Ålesund har opprettet et samarbeid med med "Sail Training Ålesund" og S/Y Wyvern av Aalesund for å sikre at ungdom fra regionen kan delta. S/Y Wyvern vil inngå i treningsopplegget for ungdom fra Møre og Romsdal både i 2014 og i 2015. I tillegg vil vi tilrettelegge for bruk av andre skuter etter behov.

Det er to skuter som er tilrettelagt for funksjonshemmede, og vi ønsker at personer hvor det er behov for tilrettelegging på en eller annen måte søker om å bli medseiler. Vi oppfordrer spesielt jenter til å søke.

Meld deg på for sommeren 2014

Denne påmeldingen gjelder for seilaser i 2014! Påmelding er åpent  for alle som bor i regionen  -  påmeldingsfrist 1. april 2014. Mer informasjon og søknadsskjema finner du på www.tallshipsalesund.no/medseiler .

Bli med på en opplevelse for livet!

Havnene i The Tall Ships Races 2014

Kart for ruten i 2014

www.thetallshipsracesharlingen2014.com/en/
www.visitoslofjord.no/fredrikstad-og-hvaler/The-Tall-Ships-Races-Fredrikstad-2014/
www.tallshipsbergen.no/
www.tallshipsesbjerg.com/

Kontaktperson for The Tall Ships Races i Ålesund er prosjektleder Albert E. Gjørtz: 952 54 800 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. | www.tallshipsalesund.no