God stemning på vervefesten

Øyvind Vebenstad, ansvarlig for frivillige. Foto Jan Flisnes

Det var god stemning og mange som kom på vervefesten. Kunne du ikke komme? Det er fortsatt behov for flere frivillige, så meld deg i dag!

 

Frivilligansvarlig Øyvind Vebenstad ønsket de vel 200 oppmøtte velkommen til den første vervefesten for The Tall Ships Races. Mange hadde allerede meldt seg som frivillige på forhånd gjennom nettsiden til TSR. I forbindelse med vervefesten har vi fått 68 nye frivillige og det er nå over 250 frivillige som har meldt seg.  I løpet av kvelden ble de frivillige orientert om de forskjellige komiteenes oppgaver, se kleskolleksjonen som alle frivillige får til uniformering og nyte god musikk fra Galyna og Illona samt sjanti fra Mannskoret Varde. Det blir flere arrangementer for de frivillige utover våren så muligheten er stor for å delta neste gang.

The Tall Ships Races har en egen Flickrside med bilder fra vervefesten 20. mars.

Trenger flere frivillige

The Tall Ships Races har nå i overkant av 200 frivillige som er villig til å ta i et tak under arrangementet i juli, men vi trenger fortsatt flere. Det er mange komiteer å velge blant, du finner mer informasjon og påmeldingsskjema på vår frivilligside.

 

  • /aktuelt-2/83-redningsvest
  • /aktuelt-2/81-posten-med-the-tall-ships-races-stempel