Vi takker!

Gruppebilde av alle de frivillige. Foto: Karl Otto Kristiansen Tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre The Tall Ships Races Ålesund 2015 mulig!

Les mer …

Liaison – en opplevelse for livet

LiasonsEn liaison er den som er ansvarlig for skipet fra det ankommer til det drar igjen. De hjelper til med alt av stort og smått, alt fra guiding til å løse eventuelle problemer på best mulig måte.

Les mer …

Ung seildrøm

seilerforeningen Anette W PetersenSynet av alle de flotte seilskutene kan gi alle og enhver lyst til å prøve å seile selv. Ålesunds Seilforening gir barn og unge sjansen på aktivitetsområdet ved Blixvalen.

Les mer …

Kick-off lørdag 11. juli

Kick off frivillige web

Vi inviterer til kick-off for våre frivillige lørdag 11. juli kl. 18.30. Det blir fellesfoto i brosundet, bacalaofest og musikk fra Shantykoret Varde.

Les mer …

Øving i havna

IMG 1633 crop

6. mai var det storøvelse i Brosundet. Utgangspunktet var kommende festivaler, med spesielt The Tall Ships Races for øyet.

Les mer …

Fra frivillig til mannskap

Elise på James CookElise Gjærde sprer gjerne gleden av dugnadsånd, når The Tall Ships Races kommer til Ålesund i sommer. Samholdet og opplevelsen for livet, er bare noe av det hun mener folk vil kunne oppleve.

Les mer …

På besøk i Crew-senteret

Activities at the crew centerI Sparebanken Møre Arena ble det opprettet et såkalt crewsenter for deltakere under The Tall Ships Races. Her møtes mannskap og trainees for blant annet å klatre i veggen, dusje eller rett og slett være sammen.

Les mer …

Her parkerer du!

 Fagerlia vgs parkering crop web

Vi anbefaler alle å ta buss til sentrum. Det er opprettet mange parkeringsplasser, her finner du en oversikt over hvor du kan parkere.

Les mer …

Gjør som våre frivillige - ta bussen!

 

Reis kollektivt nettsidestr

Vi oppfordrer alle til å reise kollektivt, det går både shuttlebuss og ordinære busser under The Tall Ships Races. Her får du en full oversikt over transport, parkering og trafikkforandringer i sentrum.

 

Les mer …

Terje Fagermo er festivalkunstner

Fagermo kunstFerdig

Terje Hans Fagermo er en norsk kunstmaler og skulptør fra Ålesund som har stilt ut ved Vestlandsutstillingen flere ganger, samt hatt separatutstillinger i Ålesund. Nå er han offisiell festivalkunstner for The Tall Ships Races 2015.

Les mer …

Kompisgjeng til sjøs

Vennetur 019 Knut Nordby 1

De er sunnmørsk sjøvante og selvutnevnt god i å dra i tau, 4. juli seiler kompisgjengen med Christian Radich fra Belfast til Ålesund.

Les mer …

Gå om bord

dekkselskap crop


Ta med deg gode venner og ha dekkselskap på en av skutene som ligger til kai i Ålesund.

Les mer …

Sjekk skiltinga!

Roar salen webtsrÅlesund parkering tilbyr gratis parkering ved skoler under The Tall Ships Races, men parkeringsplassene er få.  La bilen stå, er oppfordringa.

Les mer …

Bli medseiler nå!

Sail on board logoLiker du eventyr, fart og spenning? Ser du kanskje et ny utfordring? Sail on board-programmet har ledige medseilerplasser!

Les mer …

Vær med å skap festbyen!

Gaagata i Aalesund

Er du lokal eller kanskje regional kremmer, produsent eller kanskje i serveringsbransjen - da vil vi du skal vise deg frem under skutefesten i Ålesund.

Les mer …

Bli med på vervefesten

Tautrekkere MSkrede

Vi rigger nå til fest i et tøft lokale på Prestebrygga. Her blir det tapas, moteshow, gavedryss og sjanti - bare for å nevne noe. Du kommer vel?

Les mer …

  • 1
  • 2