Besøk fra Sail Training International

IMG 6505 web

Denne uken har The Tall Ships Races Ålesund besøk av Sail Training International for å diskutere sommerens arrangement.

Ledelsen i Sail Training International var i Ålesund for å møte de lokale regatta-arrangørene og var fornøyde med det de fikk høre.

Lederne for de forskjellige komiteene hadde møter med den internasjonale ledelsen og fortalte om arbeidet som er gjort og hva som skal gjøres frem mot The Tall Ships Races Ålesund 2015.

Det er mye å tenke på; både trafikk og logistikk, parkering og sikkerhet, kulturtilbud til publikum og mannskap, og at fasilitetene må være på plass i havna.

Besøket var svært fornøyd med fremdrifta i arbeidet frem mot skutefesten 15. - 18. juli. Delegasjonen fikk også sett Ålesund i strålende sol da de besøkte de forskjellige lokalene og de planlagte arrangementsstedene.

På bildet ser dere fra venstre foran: Paul Bishop (regattasjef, STI), Sally Titmus (kommunikasjon og PR, STI), prosjektleder Albert E. Gjørtz og Knut Western fra Norsk seiltreningsallianse. Bake fra venstre: Sigurd Dale fra Norsk seiltreningsallianse, Paul Thompson (markedsdirektør, STI) og havnekaptein Anders Bjørdal.

Frivillige

Arbeidet med den store skutefesten 15. - 18. juli er basert på frivillige. Mange er allerede i gang og STI var fornøyde.

Det er mange oppgaver som skal løses og det er fremdeles plass til flere! Du trenger ikke andre forkunnskaper enn et ønske om å bidra og å like å omgås andre mennesker.

Les også Sunnmørspostens sak om besøket:

 

Print