200 kom på frivilligsamling

TSR Folkisalen web

Torsdag 28. mai inviterte vi til Frivilligsamling og rundt 200 frivillige møtte opp for å finne ut mer om sommerens eventyr.

 

TSR Veben innleder2 web

Sammen kan vi lykkes!

Ansvarlig for de frivillige, Øyvind Vebenstad innledet frivilligsamlingen med å orientere om hvor viktige de frivillige er for at The Tall Ships Races skal lykkes.
- Å se ut i salen nå på 200 frivillige her i dag, gir meg troen på at vi sammen skal lykkes med sommerens seilskutefest, sa Øyvind.
Det ble gitt orienteringer om hva som skal skje hvor i byen under arrangementet, når rigging starter og om noen av de frivillige kunne hjelpe til noen dager før arrangementet med rigging i bysentrum.

TSR Albert snakker web

Hva skjer hvor?

Prosjektleder Albert Gjørtz orienterte de fremmøtte om kartet som snart blir offentlig. Det viser hvor shuttlebusser ankommer, scener, parkeringsplasser, crew område, aktivitetsområder for barn, serveringstelt, standområder, ja alt som skjer. På prestebrygga, hvor forrige frivilligsamling fant sted, blir frivilligsenteret under The Tall Ships Races. Her blir det matservering og muligheter for å slappe av mellom øktene. Det blir så klart fint vær og på kaia utenfor blir det den nydeligste utsikten med skutene rett foran frivilligsenteret.

TSR Veben folkisalen bakerst web

Samling i komiteer

De fleste frivillige var på forhånd inndelt i komiteer med egne ledere. Etter innledningene ble gruppene samlet for egne orienteringer om arbeidet som skal utføres. Komiteene vil ha

Mer informasjon kommer!

Neste fellessamling for frivillige blir 29. juni, mer informasjon kommer. Enkelte komiteer har flere møter i tiden som kommer, ta kontakt med komitéleder om du lurer på noe.
Vil du bli frivillig? Det er forsatt ikke for seint å melde seg. Bruk vårt frivilligskjema!

Print