Gå om bord

dekkselskap crop


Ta med deg gode venner og ha dekkselskap på en av skutene som ligger til kai i Ålesund.

Det gnisser i tauverk og lukta av sjø og tjære fyller nesen når dere entrer en av de staselige skutene som ligger til kai i Ålesund 15. – 18. juli.

The Tall Ships Races Ålesund 2015 ønsker å gi dere en annerledes opplevelse i hjertet av skutefesten. Her kan du ta med deg syklubben, gutteklubben, venner og familie og samles på dekket til underholdning, en matbit og noe å drikke på en av de store skutene.

Skuter å borde

De fleste av skutene som er med i The Tall Ships Races er drevet av stiftelser eller organisasjoner som er avhengig av inntekter for å kunne segle regattaen. Noen av inntektene får de gjennom dekkselskap. Flere av skipene lager maten selv om bord, mens andre bestiller catering fra land. 

Skutene Statsraad Lehmkuhl, Sørlandet og Santa Maria Manuela kan by på  herlig lunsj eller middag ombord. 

  • Billetten inkluderer underholdning, lunsj eller middag og to enheter drikke. Dekkselskapet varer ca. to timer.
  • A-skuter (de største skutene): 500 kroner.
  • Billetter til dekkselskapet ditt bestiller du på kulturialesund.no

Sug inn stemninga og la deg underholde og beverte i et unikt seilskutemiljø.

Om The Tall Ships Races

The Tall Ships Races administreres av britiske Sail Training International(STI) som er en veldedig stiftelse med medlemmer og aktiviteter over hele verden. Målet med stiftelsen og aktivitetene er å utvikle og utdanne unge mennesker, medseilere.

Medseilerne er mellom 15 – 25 år og under regattaen veksler skipene det unge mannskapet ca. en gang i uka. Ungdommene kommer fra alle nasjoner, kulturer, religioner og sosial bakgrunn, og lærer lederskap og utfordrer seg selv gjennom opplæring og erfaring i seiling. The Tall Ships Races ønsker å skape engasjement gjennom aktiv deltakelse i seiling. 

Ålesund er stolt mottaker av skipene og de flotte ungdommene.

Print

  • /en/aktuelt/nyheter/132-har-du-et-ledig-rom-eller-trenger-du-et
  • /en/aktuelt/nyheter/127-200-kom-på-frivilligsamling