Vel blåst i Belfast

Fyrverkeri i BelfastThe Tall Ships Races 2015 startet i Belfast torsdag 2. juli. Det ble fire fantastiske dager der.

Mer enn 400.oo besøkende fikk med seg The Tall Ships Races i Belfast. Festivalen foregikk der i dagene torsdag 2. juli til søndag 5. juli. Det var et rikholdig program, se bare nettsiden til The Tall Ships Races Belfast.

Luftballonger og fyrverkeri gjorde siste kvelden spektakulær. Søndag var det jagerfly-oppvisning med RAF Red Arrow jagerfly, før den store seilparaden.

En delegasjon fra The Tall Ships Races Ålesund var på plass for å briefe kapteinene på skutene, samt få lære av erfaringene fra organisatorene der. Og medseilerne som skal delta på etappen mellom Belfast og Ålesund kom, og de er nå vel plassert på sine respektive skuter.

Kompisgjengen er på plass

Kompisgjengen på Christian Radich. Foto: Einar WiikKomgjengen fra Ålesund, med Bjørn Dahl, Einar Wiik, Werner Petersen, Ståle Fure, Finn Rasmussen og Espen Sundgot, mønstret på Christian Radich lørdag.

- Det var en skikkelig utfordring bare det å sove i hengekøye, forteller Werner Petersen. De fikk et lynkurs i seiling søndagen. På seilparaden seilte de fremst, og nå ligger skuten klar og venter på å starte regattaen klokken 13.00 mandag 6. juli.

Følg med & del

Følg med i sosiale medier, eller del selv - bruk #tallshipsalesund

Forbered deg til skutefesten i Ålesund - last ned appen tall ships race

 

Last ned appen

Appen TSR Ålesund laster du ned ved å søke på tall ships races. Den er tilpasset både android og iphone.

Last TSR Ålesund fra AppStore

Last ned TSR Ålesund-appen på GooglePlay

 

Print

  • /en/aktuelt/nyheter/158-regattaen-er-i-gang
  • /en/aktuelt/nyheter/154-fagermo-er-festivalkunstner