Bli med på seilskutefesten!

TSR Frivillige Vebenstad

Vær med på å skape Nordvestlandets største gratis familiefest! Vi kan love deg utfordringer og gleder, samhold og vennskap. Tar du utfordringen?

JA!? Gå rett til påmeldingen!

Du blir nok sliten og kommer til å ha mye å gjøre i perioder, men til gjengjeld får du en opplevelse for livet! Da seilskutene inntok byen under Cutty Sark ble byen snudd på hodet, alle var med og det var stas å bidra. Var du med da har du sjansen til å gjøre det igjen. Gikk du glipp av  skutene, stemninga og folkelivet den gang, har du sjansen nå.

Vi vil ha med alle!

- Her kan alle bli med.  Ung eller gammel, mann eller kvinne, det spiller ingen rolle.  Det viktigste er at man er motivert, har et smil på lur og ønsker å fremstå som ambassadører og ansikt utad for en flott region, si sier frivilligansvarlig for arrangementet, Øyvind Vebenstad.

Vebenstad understreker at oppgavene på en slikt gedigent arrangement er mange og mangfoldige.

- Vi er interesserte i å knytte til oss folk med all type kompetanse. Det være seg elektrikere, rørleggere, snekkere, IT-folk, seilmakere, transportører med flere.  En ting er sikkert, det dukker alltid opp oppgaver som krever det «lille ekstra». Vi stoler på at folk fra Møre og Romsdal lever opp til ryktet sitt som nevenyttige, handlekraftige og stolte!

- Det er viktig å knytte til seg de frivillige så tidlig som mulig, mener Vebenstad, som sier at The Tall Ships Races Ålesund vil være lett tilgjengelige for mulige frivillige gjennom hjemmesida, facebook, twitter og Instagram.
- Å skape samhold, vennskap og eierskap til arrangementet er vår beste rekrutteringskanal. At frivillige selv tar med venner, naboer og arbeidskollegaer inn i et unikt felleskap er den beste måten å skaffe frivillige på.

Samhold og vennskap

Line standalLine Standal var frivillig under Cutty Sark-arrangementet i 2001. Hun hadde en fantastisk opplevelse som liaison for skipet Guautemoc fra Mexico.
- Som frivillig fikk jeg bruke mine erfaringer, kunnskaper og ikke minst de forskjellige språkene jeg   kan, på en annen måte enn i hverdagen ellers, sier Line.

Hun trekker frem det sosiale i å være med:
- En blir kjent med mange nye mennesker og knytter kontakter langt utenfor Ålesunds grenser. Ålesund var som en egen verden under Tall Ships Race og å få være med å bidra til det, samt alle flotte opplevelsene det ga meg, har gitt meg minner for resten av livet.

Om jeg får muligheten vil jeg nok melde meg som frivillig igjen, for det er en unik opplevelse! avslutter hun.

The Tall Ships Races

Målet med The Tall Ship Races er at unge skal lære seg å seile, utvikle seg og skape vennskapsbånd som varer livet ut. Ålesund tar mål av seg til å skape nettopp den stemninga og atmosfæren som gjør dette mulig.

Vil du være med?

Som frivillig får du klær og utstyr som gjør jobben din lettere og som viser at du er en del av arrangementet.


Vi trenger hjelp til disse jobbene:

• Liaison: kontakt med skutene, mannskap og leverandører
• Service: Alt fra fikser til vakthold, noen spesielle oppgaver og mange generelle
• Vertskap: På dekkselskap, for gjester og medvirkende eller service på stand
Du må være positiv, motivert og ha stå-på-vilje.

Gå inn på tallshipsalesund.no/frivillig  og se hva du passer best til.
The Tall Ships Races Ålesund vil ha deg med på laget.

Aalesund – port of friendship!

Print