G.A.D Partner signerer kontrakt

IMG 4786 crop

Det lokale eventselskapet får ansvaret for rigging av festivalen.

G.A.D. Partner med daglig leder Geir Østensen signerte tirsdag 25. november kontrakt med The Tall Ships Races Ålesund 2015. Selskapet skal ha ansvaret for alt som har med rigging av scener, telt, store aktiviteter, utstillere, toalett og storskjermer under arrangementet i Ålesund, 15. - 18. juli. Østensen sier de er glade for oppdraget.

- Dette er det største arrangementet vi har vært med på i de 13 årene selskapet har eksistert. Vi gleder oss veldig og har allerede god kontakt med våre underleverandører for å få dette til.

G.A.D. Partner ble stiftet i 2001. Det største arrangementet de driver er den årlige Båtfestivalen, men de hadde også prosjektlederen for åpninga av Color Line Stadion og arrangerer mindre events.

The Tall Ships Races fornøyd

Prosjektleder for The Tall Ships Races Ålesund 2015, Albert E. Gjørtz er svært fornøyd med å få en kjent lokal aktør med på laget.

- Det er bra at lokale selskap ønsker å bidra til arrangementet og samarbeide. Særlig kjekt er det at folka bak Båtfestivalen på denne måten blir delaktige også neste år, når The Tall Ships Races erstatter festivalen dette ene året.

Ålesund sentrum skal være ferdig rigga til skutefest 11. juli - i god tid før de første skutene ankommer fra Belfast.

Les mer om

Anbudet om oppdraget har vært utlyst på Doffin, den nasjonale kunngjøringsbasen for offentlige anskaffelser. Her vil også flere av anbudene til oppdrag under The Tall Ships Races ligge.

 

 

Print

  • /en/aktuelt/nyheter/67-juletreff-for-partnerne
  • /en/aktuelt/nyheter/65-mye-å-lære-i-a-coruña