Artister til The Tall Ships Races

the brazz brothers  foto Ottar André Anderson

The Tall Ships Races Ålesund 2015 har gleden av å presentere D’Sound, Dina Misund,  Brazz Brothers og Vassendgutane som noen av artistene som blir med på seilskutefesten 15. – 18. juli.

Brazz Brothers opptrer sammen med Annbjørg Lien, Bjørn Ole Rasch og Frode Alnæs på åpningskonserten til The Tall Ships Races Ålesund 2015, 15. juli.

Artistene kan du høre på forhånd - sjekk vår spilleliste på Spotify.

Brazz Ohoi!

The Brazz Brothers hilser til The Tall Ships Races Ålesund. Sammen med sine artistvenner melder de at vil de mobilisere ekstra mye til seilskutefesten, både fordi det betyr mye for dem å spille på hjemmebane men ikke minst fordi det er en slik stor begivenhet. The Brazz Brothers fra Langevåg er blitt en musikkinstitusjon innen jazz og improvisasjonskunst.  Gruppa blei danna av brødrene Jarle, Jan Magne og Helge Førde og Runar og Stein Erik Tafjord i 1981.

Dina Misund

dina2

25-åringen er fra Midsund i Romsdal og debuterte med plata “Listen” i 2010 til gode anmeldelser. Albumet lå på VG-lista og førte også til at Dina deltok på By:larm i 2011. Dina Misund skriver sin egen musikk i pop-country sjangeren. Med en oppvekst i øyriket på nordvestlandet har hun et nært og godt forhold til havet. Derfor ser hun spesielt frem til denne kvelden på turnéplanen!

D’Sound

 FredJonny Dsound-1b

Pop/funkbandet skal spille på scena 16. juli. «Dette kommer til å bli en skikkelig folkefest, sier vokalist og Voldajente Simone Eriksrud.  «Vi ser skikkelig frem til å få heile byen til å danse!»
Etter plateutgivelsen «Signs» hadde D’Sound sin første sunnmørsturné på flere år høsten 2014. Bandet med Simone Eriksrud i front har Jonny Sjo fra Molde på bassgitar og Kim Ofstad på trommer.

Ny plate

Vassendgutane 2013 mediumoppl avisbruk

Vassendgutane gleder seg stort til The Tall Ships Races i Ålesund og stiller med rykende fersk plate til konserten 18. juli. Bandet med utspring i Ørsta har hatt en eventyrlig både publikums- og plateskusess de siste ti årene. Festcountryen deres med tekster du ikke har hørt maken til får unge og gamle til å møtes. De gir alt på scena og drar med seg publikum i allsang så det ljomer. Vi ser frem til en skikkelig gladkveld!

Gratis!

Konsertene vil bli holdt på rådhusplassen i Ålesund sentrum. Alle konserter og arrangement under TheTall Ships Races Ålesund 2015 er gratis for publikum. Det blir to scener under arrangementet, ei på rådhusplassen og ei på St.Olavsplass. Scenene vil være åpne fra 12.00 – 00.00 for større og mindre opptredener. Det vil bli sluppet flere artister som skal spille på arrangementet på nyåret.

Kommunegave

Alle kommunene i Møre og Romsdal er invitert til å gi en artist, en opptreden eller ei oppsetning i gave til The Tall Ships Races Ålesund 2015. Dette vil være en unik mulighet for unge artister til å presentere seg for et stort publikum.

The Tall Ships Race

Målet med The Tall Ship Races er at unge skal lære seg å seile, utvikle seg og  skape vennskapsbånd som varer livet ut. Ålesund tar mål av seg til å skape en seilskutefest som gir den stemninga og atmosfæren som gjør dette mulig.

Ålesund – port of friendship

Print