Bli medseiler på ei skute

Medseiler-i-mast 640px

Seile inn fjorden ombord på ei staselig seilskute sammen med gode venner. Den følelsen. Nå har du muligheten...

 

Hovedformålet med The Tall Ships Races er å få ungdom mellom 15-25 år til å møtes gjennom seiltrening "på tvers av nasjonalitet, religion og hudfarge“.

Vil DU bli med? Meld deg som medseiler her !

Seiltreningsprogram 2015

The Tall Ships Races, Ålesund 2015 (TSR 2015), vil organisere seiltreningsprogrammet for å sikre at ungdom fra regionen kan delta. TSR 2015 har opprettet et samarbeid med "Sail Training Ålesund" og S/Y Wyvern av Aalesund. Denne skuta vil inngå i seiltreningsopplegget for ungdom fra Møre og Romsdal i 2015. I tillegg vil vi tilrettelegge for bruk av andre skuter etter behov.

I The Tall Ships Races deltar det to skuter som er tilrettelagt for funksjonshemmede, og vi ønsker også søknader fra personer hvor det er behov for tilrettelegging på en eller annen måte. Vi oppfordrer også spesielt jenter til å søke om å bli medseiler.

Hva er en medseiler?

Det å være medseiler i The Tall Ships Races innebærer å seile med en av seilskutene som deltar i regattaen. Om bord vil medseileren få opplevelser for livet, lære å seile, knytte vennskap med jevnaldrende og mye mer. Det er ikke noe krav om forhåndskunnskaper, verken seiling eller annet. Som medseiler blir du en del av mannskapet om bord og du vil gå sjøvakter side ved side med efarne seilere som har til oppgave å lære bort sine kunster. Du får anledning til å bli med på bl.a. seilmanøvre og å få entre opp i mastene (NB: det er helt frivillig å entre mastene).

Havner i 2015 er: Belfast i Irland, Ålesund, Kristiansand og Aalborg i Danmark.  Du er i sjøen i ca. ei uke, pluss at du deltar i aktiviteter i havenene. 

Meld deg på!

Er du i målgruppen mellom 15-25 år vil du, mot en egenandel på kr. 1000,- kunne bli med som medseiler. 

Søknadsfristen er 16. februar 2015.  

Å være om bord på en av disse skutene er en opplevelse for livet! På få dager får du lærdom, kunnskap, minner og danner vennskapsbånd som kan vare livet ut!

Les medseiler-historiene til Vegard, som har seilt to ganger med Wyvern av Aalesund og Marius, som seilte med Statsraad Lehmkuhl i 2013. Se også historien fra seilasen i 2014.

Seilas i 2015

Ungdom mellom 15 - 25 år som bor i regionen, kan delta på seilasen.

Hele The Tall Ships Races 2015 varer fra 2. juli til 4. august.

Bli medseiler!

Påmeldingsfristen for 2015 er nå over.

Print